De plek waar het gebeurd

de werkplaats

DCG_gunshot

De 200m2 werkplaats

DCG_Beeldmerk_Inimini

Waar al uw wensen en specificaties gerealiseerd worden

werkzaamheden

DCG_gunshot

Drummen Custom Guns is gespecialiseerd in het uitvoeren van de meest  complexe modificaties, reparaties en onderhoud,  of het nu een standaard wapen, geweer, custom wapen of schutterijbuks betreft.

In de werkplaats van 200 m2 staan de machines waarmee uw wapen perfect onderhouden wordt. Ook complexe reparaties en speciale wensen worden hier nauwkeurig uitgevoerd.
Met precisie-apparatuur worden de wapens optimaal getuned.

Drummen Accuracy Bullets

DCG_gunshot

Drummen Accuracy Bullets zijn hard loden kogelpunten die door Drummen Custom Guns zelf gefabriceerd worden. In onze professionele kogelfabriek worden deze zelf gegoten, gevet en gecalibreerd.

Met meer dan 25 jaar ervaring, weten wij als geen ander hoe kogelpunten te fabriceren, die aan hoge eisen moeten voldoen. Hierdoor zijn onze kogelpunten in heel Europa bekend.

Er komt heel wat kijken bij de fabricage van de kogelpunten.  Wij hebben een vaste lood leverancier die ons al meer dan 20 jaar dezelfde kwaliteit lood levert met de juiste samenstellingen voor perfecte resultaten.
Het gaat om 3 essentiële producten. Te weten: Lood, Antimoon en Tin.
De juiste samenstelling hiervan is zeer belangrijk om bij iedere kogelpunt, die uit de machine rolt, de juiste hardheid, gewicht en maat te krijgen.

Antimoon is een stof, die de hardheid in het lood brengt. Tin zorgt ervoor dat de antimoon moleculen en de lood moleculen in verbinding blijven.  Dit is zeer belangrijk voor de constante kwaliteit van de kogelpunt.

Na het gieten, worden de kogelpunten gecontroleerd alvorens ze in de sizing machines gaan. De kogelpunten worden dan op de juiste diameter geperst en direct van een vetrand voorzien. Dit voorkomt te veel loodafzetting in de loop.

milestones

DCG_gunshot

We are proud of

0
Happy Customers
0
Guns Sold
0
Shots Fired
0
Service

DE TESTBAAN

DCG_gunshot

Waar vakmanschap, precisie en kwaliteit samen komen

Recht in de roos

DCG_gunshot

Drummen custom guns beschikt over een eigen testbaan. Hier worden problemen eerst waargenomen, vervolgens gerepareerd en als laatste wordt getest of het probleem verholpen is. We hebben een Ransom-test waar we bepaalde wapens op vast kunnen maken om de nauwkeurigheid te testen. Tevens beschikken wij over een snelheidsmeter. Deze is heel belangrijk omdat, bij de verschillende disciplines in de schietsport, aan een bepaalde snelheid moet worden voldaan. Bij de bouw van nieuwe wapens is het uiterst belangrijk dat deze zo nauw gepast morden, dat ze perfect functioneren. Op de testbaan wordt gecontroleerd op uitstekende precisie!

Openingstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   10:00-12:30 en 13:30-18:00
Woensdag   10:00 – 12:30 en 13:30-18:00
Donderdag   10:00-12.30 en 13:30-20:00
Vrijdag   10:00-12:30 en 13:30 – 18:00
Zaterdag   10:00-12:30 en 13:30-16:00

Drummen Custom Guns

Start typing and press Enter to search